Gå direkt till innehåll

Ämnen: Inredning

Arlandas nya Marknadsplats erbjuder resenärer helt nya mat- och shoppingupplevelser. Foto: Swedavia

Swedavia öppnar ny Marknadsplats med mat och shopping på Arlanda

Nu öppnar Swedavia den nya Marknadsplatsen på Arlandas Terminal 5. En drygt 11 000 kvadratmeter stor kommersiell yta med ett 40-tal nya butiks- och restaurangkoncept som kommer att bjuda resenärer på helt nya upplevelser innan flygresan. Satsningen är den största någonsin på Arlanda och bygger på Swedavias långsiktiga kommersiella strategi som har fokus på variation, förnyelse och prisvärde.

Bland nyheterna som öppnar på Landvetter finns souvenirbutiken Sweshop. Bild: Airport retail group.

Butiksutbudet på Landvetter utökas och förnyas

I sommar förnyas butiksutbudet på Göteborg Landvetter Airport. En ny elektronikbutik och en helt ny souvenirbutik med fokus på nordiskt hantverk och presenter är de stora nyheterna.

Pocket Bar & Bistro hittar man en trappa upp i SkyCity med en fantastisk utsikt över start – och landningsbana.

Pocket Bar & Bistro har öppnat i SkyCity på Arlanda

Under andra halvan av 2023 öppnar den nya Marknadsplatsen på Stockholm Arlanda Airport men det händer även saker på andra delar av flygplatsen. I SkyCity kommer flera nya restauranger, barer och butiker öppna under året. En restaurang som precis slagit upp sina portar är restaurangen Pocket Bar & Bistro.

 På Arlanda tillkommer bland annat en ny 7-Eleven med nytt koncept och fem nya Pressbyrån-butiker.

7-Eleven med nytt koncept och hela fem nya Pressbyrån-butiker öppnar på Arlanda

Stockholm Arlanda Airport är inne i ett stort utvecklingsskede. I början av sommaren kommer första delen av nya Marknadsplatsen stå klar tillsammans med en ny säkerhetskontroll. En mängd nya butiker och restauranger kommer också att öppna. På Arlanda tillkommer bland annat en ny 7-Eleven med nytt koncept och hela fem nya Pressbyrån-butiker.