Gå direkt till innehåll
Sarajevo, Bosnien Hercegovina
Sarajevo, Bosnien Hercegovina

Pressmeddelande -

Ny flyglinje med Norwegian från Landvetter till Sarajevo

Flygbolaget Norwegian öppnar en direktlinje mellan Landvetter och Sarajevo med start i juni. Sarajevo som är huvudstad i Bosnien Hercegovina kommer trafikeras en gång i veckan under sommarhalvåret.

Norwegian lanserar en ny linje från Göteborg Landvetter till Sarajevo i Östeuropa som kommer att trafikeras en gång i veckan under sommarhalvåret med start 21 juni. Norwegian flyger sedan tidigare mellan Stockholm och Sarajevo under sommarhalvåret.

– Det är glädjande att Norwegian fortsätter att satsa på Göteborg Landvetter och destinationer till Östeuropa. Sarajevo är ett populärt resmål för bland annat weekendresor men vi ser också en efterfrågan från svenskar med sitt ursprung i Bosnien Hercegovina att hälsa på familj och vänner, säger Anna Strömwall, flygplatsdirektör Göteborg Landvetter Airport. 

Sarajevo är huvudstad och största stad i Bosnien Hercegovina. I Sarajevo finns ett stort utbud av kultur, historia och arkitektur.

– Vi är glada över att kunna lansera ytterligare en destination i Östeuropa som blir allt mer populärt bland svenska resenärer. Den nya linjen till Sarajevo innebär att våra resenärer får ett ännu större utbud att välja bland. Vi ser fram emot att önska resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian.

Om den nya linjen
Sträckan Göteborg (GOT) – Sarajevo (SJJ) kommer att trafikeras under sommarhalvåret en gång i veckan, på fredagar, med start 21 juni 2019. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll