Gå direkt till innehåll
Parkering på Göteborg Landvetter Airport. Foto: Kalle Sanner
Parkering på Göteborg Landvetter Airport. Foto: Kalle Sanner

Pressmeddelande -

Swedavia och Norwegian Reward ingår samarbete om förmånligare parkering på flygplatser

I samarbete med flygbolaget Norwegian fortsätter Swedavia att utveckla parkeringserbjudandet för medlemmar i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward. Parkeringsförmånen avser i nuläget fem av Swedavias flygplatser. Inom kort inkluderas även Åre Östersund Airport dit Norwegian börjar flyga från Stockholm i december.

Samarbetet innebär att medlemmar i Norwegian Reward som förbokar parkering på någon av av flygplatserna Stockholm Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport, Malmö Airport, Umeå Airport och Luleå Airport tjänar upp till 10 procent CashPoints. Parkeringsförmånen kommer även att gälla på Åre Östersund Airport i samband med att Norwegian börjar flyga dit från Stockholm i december.

Utöver 10 procent CashPoints får Norwegian Reward-medlemmar även en garanterad parkeringsplats. Bokningen görs online via www.norwegianreward.se.

- Norwegian är en av våra största flygbolagskunder och vi är glada över att kunna utveckla vårt samarbete till att förutom etableringen av nya flyglinjer nu även inkludera parkeringen. Genom det nya förbokningssamarbetet har vi också möjlighet att bättre optimera tillgången på parkeringsplatser vilket gynnar alla resenärer som ska parkera vid våra flygplatser, säger Vita Andrews, chef Parking and Entry på Swedavia.

–Norwegian Reward är ett av de snabbast växande lojalitetsprogrammen med över en miljon medlemmar i Sverige och över åtta miljoner medlemmar globalt. Genom samarbetet med Swedavia kan vi erbjuda våra medlemmar förmånligare parkering vid flygplatser, vilket vi är väldigt glada över, säger May Haukedahl Wilson, Head of Partnerships på Norwegian Reward.


För mer information
, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se


Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Kontakter

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat innehåll