Gå direkt till innehåll
Office One på Stockholm Arlanda Airport. Bild: Sandellsandberg arkitekter
Office One på Stockholm Arlanda Airport. Bild: Sandellsandberg arkitekter

Pressmeddelande -

​​Aviator flyttar in i Office One – Swedavias nya kontorssatsning på Arlanda

Marktjänstbolaget Aviator Airport Alliance etablerar sitt huvudkontor i Office One, Swedavias nya kontorssatsning, på Stockholm Arlanda Airport. Inflyttningen är planerad till februari 2019.

Swedavias nybyggda kontorshus Office One ligger i direkt anslutning till terminalerna och SkyCity på Arlanda. Byggnaden stod klar hösten 2018 och är med 15 000 kvadratmeter Swedavias största satsning hittills på kontorsfastigheter i flygplatsnära områden.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Aviator till Office One. Vi är stolta att kunna erbjuda tillväxtmöjligheter för våra flygplatspartners, samtidigt som vi skapar attraktiva etableringsmöjligheter i den snabbväxande Stockholm-Uppsala-regionen. Det flygplatsnära läget gör att hyresgästerna kommer närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen, säger Karl Wistrand, vd Swedavia Real Estate.

Aviators hyresavtal omfattar ca 300 kvadratmeter kontorsyta. Inflyttning sker 1 februari 2019. Andra hyresgäster i Office One är bland andra United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking, Babcock Scandinavian AirAmbulance, Nordens största ambulansflygföretag, och Swedavia Airport Telecom.

En ny stad växer fram på Stockholm Arlanda Airport
Stockholm Arlanda Airport ska bli den ledande flygplatsen i Skandinavien. Utveckling och byggnation sker i snabb takt – och samtidigt som Swedavia rustar för framtidens resande växer en hållbar stad fram i direkt anslutning till flygplatsen, med en levande stadskärna för handel, kreativitet, möten och arbete.

Office One har ett mycket centralt läge i den nya flygplatsstaden, alldeles intill terminalerna. Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE.

Mer om Office One: www.swedavia.se/officeone

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Kontakter

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat innehåll