Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Arri Kallonen ny flygstationschef på Ronneby Airport

Arri Kallonen blir ny flygstationschef på Ronneby Airport. Han tar över rollen efter Mona Glans som är ny flygplatschef på Bromma Stockholm Airport. Arri har varit tillförordnad flygstationschef under våren och påbörjar sin permanenta tjänst omgående.

– Arri har under fyra år som operativ chef på regionala flygplatser varit med och utvecklat våra operativa processer och vår ground handling-affär. Han är driven och har ett stort fokus på kundernas bästa och effektiva lösningar. Jag är övertygad om att Arri tillsammans med ledning och medarbetare på Ronneby Airport kommer ta viktiga steg för den fortsatta utvecklingen av flygplatsen som en viktig del av regionens utveckling säger Susanne Norman, direktör regionala flygplatser.

– Det känns roligt och spännande att gå in i tjänsten som flygstationschef på Ronneby Airport. Tillsammans med flygplatsens fantastiska medarbetare kommer vi vara en del av både flygplatsens och regionens utveckling. Vi vill, med affären och kunden i fokus, ta nästa steg, säger Arri Kallonen.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Kontakter

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat innehåll