Gå direkt till innehåll
Ett utsnitt från ett av de fem foton på temat ”Kärlek i Blekinge” som visas på Ronneby Airport från 6 april. Foto: Marika Andersson.
Ett utsnitt från ett av de fem foton på temat ”Kärlek i Blekinge” som visas på Ronneby Airport från 6 april. Foto: Marika Andersson.

Nyhet -

Kärlek i ankomsthallen på Ronneby Airport

En fotoutställning med temat ”Kärlek i Blekinge” kommer från och med 6 april att pryda ankomsthallen på Ronneby Airport.

– Med vår utställningsvägg på Ronneby Airport vill vi ge duktiga lokala konstnärer chansen att visa upp sig och sina förmågor, säger Arri Kallonen, tillförordnad flygstationschef Ronneby Airport. Eftersom flygplatser gör det möjligt för människor att mötas så tycker vi att temat kärlek och gemenskap passar perfekt i vår miljö.

De fem verken är alla tagna av porträttfotografen Marika Andersson från Lyckeby som brinner för att fånga ögonblick av känslor i bild.

– I utställningen har jag fokuserat på stunder av gemenskap och kärlek – att älska sin partner, själsfrände, vän eller helt enkelt sig själv för den man är, beskriver Marika Andersson, porträttfotograf. I mitt arbete som fotograf vill jag gärna hitta, fånga och dela med mig av lite av allt det vackra som finns i världen.

Utställningen, som inleds med en vernissage klockan 10.00 fredag 6 april, kommer att pågå fram till och med början av juli.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll