Gå direkt till innehåll
Taste by Nordrest på Stockholm Arlanda Airport. Foto: Swedavia
Taste by Nordrest på Stockholm Arlanda Airport. Foto: Swedavia

Pressmeddelande -

Arlandas första bufférestaurang slår upp sina portar

Taste by Nordrest blir unika på Stockholm Arlanda Airport med konceptet att erbjuda bufféer för såväl frukost, lunch, middag och mellanmål. Taste by Nordrest är en i raden av kommande nya etableringar på Arlanda.

Taste by Nordrest, som öppnade 22 maj, ligger vid Gate 6 i Terminal 5 och är först ut på flygplatsen med att erbjuda ett buffékoncept. De kommer att servera en all-day-long-lösning för såväl frukost, lunch, middag och takeaway, med en högkvalitativ buffé i centrum. På Taste by Nordrest finns även veganska, vegetariska, gluten- och laktosfria alternativ.

Restaurangens bufféer kommer innehålla ett vällagat utbud av rätter med smaker från Skandinavien och övriga världen. Över ett dussin olika sallader samt sex olika varmrätter att välja mellan, och som avrundning på måltiden finns det alltid mjukglass. Allt är  inkluderat i buffépriset.

- Vi är glada och förväntansfulla över att få erbjuda ett unikt matkoncept för Arlanda, där vi kommer att servera schyssta måltidsupplevelser för såväl resenärer som medarbetare på Arlanda, säger Michael Bühring, VD på Taste by Nordrest.

Taste by Nordrest är en av många kommande etableringar på Arlanda. Det byggs mycket just nu och när allt står klart kommer det finnas en helt ny säkerhetskontroll och en stor inbjudande marknadsplats där ett flertal nya butiker, restauranger och barer kommer att öppna under 2023 och 2024.

- Vi välkomnar Taste by Nordrest, som är en helt ny aktör med ett unikt koncept, till Arlanda. De blir en av många nya etableringar på flygplatsen vilket tillsammans med de ombyggnationer vi gör, som ny säkerhetskontroll och marknadsplats, kommer bidra till en mycket mer modern och attraktiv flygplatsmiljö, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

För mer information, kontakta Swedavias presstjänst på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se.

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsatte under 2021 cirka 2,7 miljarder kronor och har närmare 2 300 medarbetare.

Kontakter

Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll