Gå direkt till innehåll
Ny inredning i inrikes

Nyhet -

Ny inredning i inrikes

Bilden är ett fotomontage och visar det ungefärliga utseendet av de nya sittplatserna i inrikes

Inrikeshallen på Göteborg Landvetter Airport får ett nytt inslag i form av nya sittplatser. Inrikes säkerhetskontroll får ansiktslyftning för ökad trivsel. Intressant design och praktisk funktion i skön förening blir ett lyft för inrikesresenärerna.

En plats att sitta på, antingen för att äta något från Haga Café, Pressbyrån eller Sushi Lounge eller för att koppla av, läsa eller kolla mejlen på datorn. Detta har varit en bristvara i inrikeshallen men kommer att bli avhjälpt nu.
- Vi kommer att bygga ett podie med 10 bord och 40 stolar. Den nya sittytan ska förhöja inrikeshallens atmosfär, därför kommer den att innehålla en del spännande designelement. Men vi har även tänkt på funktionen och varje bord är utrustat med eluttag för den som vill ladda mobilen eller jobba med sin laptop, säger Charlotte Sandberg, avdelning Kommersiell service, som ansvarar för inredningen i terminalen.

Ökad trivsel i inrikes säkerhetskontroll

Arbetet med att förbättra atmosfären och det välkomnande intrycket i vår terminal pågår även i inrikes säkerhetskontroll.
- Även där försöker vi skapa en lugnare, mysigare atmosfär med färger, möbler, belysning och textilier. Det blir en inredning som känns igen från vår nya utrikes säkerhetskontroll, bara i en annan färgskala, säger Charlotte.

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat material

Relaterade nyheter