Gå direkt till innehåll
Norrsken fotat i Hamnøy Olstinden på Lofoten i Norge. Foto: Ronny Olsson
Norrsken fotat i Hamnøy Olstinden på Lofoten i Norge. Foto: Ronny Olsson

Pressmeddelande -

Utställningen ”Nordic Light” invigs på Ronneby Airport

I dag invigs fotoutställningen ”Nordic Light” på Ronneby Airport. Det är fotografen Ronny Olsson som har porträtterat norrsken, vattenfall och berg under sina resor till Island och Lofoten i Norge. Utställningen består av 15 landskapsbilder som kommer att visas i flygplatsens ankomsthall fram till slutet av januari 2019.

- Vi fortsätter med temat att erbjuda lokala konstnärer en möjlighet att visa upp sig och sina verk genom vår utställningsvägg på Ronneby Airport. Denna gång har vi nöjet att presentera väldigt fina foton som inbjuder till att resa och upptäcka fantastiska miljöer. Utställaren vi valt, amatörfotografen Ronny Olsson, ägnar en del av sin fritid till att resa och fånga ögonblick i fantastiska landskap, säger Arri Kallonen, flygplatschef på Ronneby Airport.

– Jag är en amatörfotograf som tycker mycket om att fota. Den senaste tiden så har mitt intresse varit mera fokuserat på landskap och natur. Den serie bilder som ställs ut nu på flygplatsen är fotade på Lofoten och Island och i januari åker jag till Färöarna för att ta fler landskapsbilder. Jag ser fram emot att få hälsa alla besökare och boende välkomna till Ronneby med mina bilder, säger fotograf Ronny Olsson.

Utställningen ”Nordic Light” möter alla resenärer i ankomsthallen på Ronneby Airport. Den pågår fram till slutet av januari 2019.


För mer information
, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Kontakter

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat innehåll