Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Ryanair presenterar ny trafik och inviger ny linje till Alicante

Swedavia, Malmö Airport och Ryanair bjuder in till presskonferens torsdagen den 30 juni klockan 10.00 på Malmö Airport. Ryanair kommer att presentera sin vintertidtabell i samband med flygbolagets första flight till Alicante från Malmö Airport.

Malmö Turism som ingår i det regionala partnerskapet Swedish Skåne, medverkar under presskonferensen tillsammans med Ryanairs försäljnings- och marknadsansvarig Norden, Elina Hakkarainen samt flygplatsdirektör Swedavia, Malmö Airport Peter Weinhandl.

Tid:    Klockan 10.00 den 30 juni

Plats: Vi möts vid Malmö Airport Visitor Center och går gemensamt in via säkerhetskontrollen till den gate där invigningen sker.

Program

10.30  Presskonferensen startar. Frågor och fotomöjlighet.

11.00  Presskonferensens slutar, de journalister som vill följer med ut till gaten där resenärer och gäster bjuds på tårta och bubblande dryck.

11.20 Peter Weinhandl inviger den nya linjen till Alicante. Det kommer här att ges tillfälle att gå ut på plattan och ta foto på Ryanairs flygplan som kommer att välkomnas med vattensalut. Det innebär att flygplatsens brandbilar sprutar vatten över flygplanet.

11.50 Avgång Ryanairflighten till Alicante.

Vill du delta endast under en del av programmet går det bra, meddela bara oss.

  

För mer information, kontakta:

Presskontakt Swedavia, Malmö Airport, Helena Dolfie 040-613 12 96

helena.dolfie@swedavia.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 11 flygplatser i hela Sverige.
Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 4,5 miljarder kronor per helår och har 2 500 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf presschef - Acting Head of Media Relations Press & media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press & media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00