Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan - Nya Göteborg Landvetter Airport växer fram

Pressmeddelande -

Pressinbjudan - Nya Göteborg Landvetter Airport växer fram

Göteborg Landvetter Airport genomgår just nu den största ombyggnaden i flygplatsens historia. Med större ytor, spännande design och attraktivare utbud välkomnar flygplatsen ett ökat antal resenärer och ger dem en ännu bättre reseupplevelse.

Första etappen i omvandlingen står nu klar – en helt ny säkerhetskontroll  för utrikes resenärer, unik i sitt slag och där design, trivsel och säkerhet samspelar i skön harmoni.

Torsdagen 9 februari kl 13-14.30 bjuder flygplatsen in till ett event för att fira första etappen och ge en förhandstitt på resten av omvandlingen som just nu pågår – en helt ny utrikes avgångshall med 1000 nya kvadratmeter till shopping, mat och reseupplevelser.

Vi vill gärna berätta om hur Västsveriges internationella flygplats jobbar för att utvecklas, hur vi med arkitektur och design skapar en modernare flygplats och en bättre reseupplevelse.

Du får möjlighet att träffa Swedavias VD Torborg Chetkovich och flygplatschef Olle Sundin.
Vi kommer att berätta mer om hur vi arbetar med att skapa en trivsam atmosfär för de 5 miljoner resenärer som passerar flygplatsen varje år, och du får möjlighet att träffa våra säkerhetskontrollanter för att höra mer om deras arbete.

Välkommen!

Vänligen anmäl er senast onsdag 8 februari till Johan Live, kommunikatör Göteborg Landvetter Airport, johan.live@swedavia.se, eller tel: 031-941198. Vänligen uppge namn, personnummer samt företag.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Göteborg Landvetter Airport är Västsveriges internationella flygplats med närmare 100 direktlinjer ut i världen. Flygplatsen utgör en viktig del av Västsveriges infrastruktur när det gäller behovet av flygtransporter för både passagerare och frakt. Göteborg Landvetter Airport är Swedavias näst största flygplats. Totalt sysselsätts cirka 3 500 personer i ett hundratal företag på Göteborg Landvetter Airport.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll