Gå direkt till innehåll
Nya webbplatser för svenska flygresenärer

Pressmeddelande -

Nya webbplatser för svenska flygresenärer

De elva nya flygplatswebbar som Swedavia lanserar idag gör att svenska flygresenärer snabbt och enkelt kan informera sig om flyg, destinationer, parkering, shopping, mat och service på flygplatserna. Webbplatserna är också anpassade till den plattform som besökarna använder; läsplatta, smart telefon eller laptop.

- Det blir nu smidigt för resenärerna att hitta den information de söker på det sätt de vill tack vare våra nya responsiva webbplatser. Förutom flyginformationen fokuserar vi på att tydligare lyfta fram vårt övriga utbud på flygplatsen som parkering, mat och shopping. För att det ska gå enkelt att navigera använder webbplatsen så kallade megamenyer, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Alla flygplatswebbar har en enhetlig design. Nytt är att också den tekniska lösningen är gemensam vilket gör att information kan delas mellan  flygplatswebbarna, inklusive den koncernwebb som också lanseras idag.

Ni finner de nya flygplatswebbarna via:

 www.swedavia.se

www.brommaairport.se

www.landvetterairport.se

www.kirunaairport.se

www.luleaairport.se

www.malmoairport.se

www.ronnebyairport.se

www.arlandaairport.se

www.umeaairport.se

www.visbyairport.se                

www.ostersundairport.se

 

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 11 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 4,5 miljarder kronor per helår och har 2 500 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00