Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nya shoppingupplevelser på Malmö Airport

Nu kommer alla resenärer på Malmö Airport att mötas av en nyöppnad Airport Fashion butik. Flygplatsen har tecknat avtal med Airport Retail Group för att erbjuda en förbättrad shoppingupplevelse för resenärer.

Nu kan alla som reser till och från Malmö Airport shoppa bland annat kläder och väskor i den nya butik som just öppnat. Malmö Airport lockar allt fler resenärer och de tre senaste åren har antalet resenärer ökat med 40 procent. För att möta resenärernas önskemål om ett större shoppingutbud på flygplatsen har man tecknat ett avtal med Airport Retail Group. 

- Airport Fashion butiken bidrar till att göra flygplatsen till en inspirerande mötesplats med ett allt större kommersiellt utbud som möter våra resenärers behov. Nyligen gjorde vi en undersökning som visar att jämfört med övriga landet är det Malmöborna som helst vill shoppa när de är på en flygplats, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport.

- Malmö Airport har fått allt fler resenärer under de senaste åren och det gör att Airport Retail Group nu även etablerar sig i Skåne. Vi är glada att kunna erbjuda varumärken såsom Eton och Guess till de modemedvetna resenärerna, säger Lena Sjögren på Airport Retail Sweden.

Som premiärerbjudande kommer kunderna att få 20 procent rabatt på alla varor under de fyra första dagarna.

Företaget Airport Retail Group  driver ett antal Airport Fashion butiker på flygplatser i Norden och erbjuder varumärken som Saint Tropez Dear Dharma, Laura Bellariva, Sand, Lacrosse och Oscar Jacobsson inom sortimentet herr, dam, accessories och reseprodukter. På Stockholm Arlanda driver företaget sju butiker och på Göteborg Landvetter en butik.

För ytterligare information, kontakta:

Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport, tel. 010-1094505

Lena Sjögren, Airport Retail Group, tel. 0708-798 994

Ämnen

Kategorier


Malmö Airport ägs, drivs och utvecklas av Swedavia AB. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00