Gå direkt till innehåll
Ny linje till Niš i Serbien från Malmö Airport

Pressmeddelande -

Ny linje till Niš i Serbien från Malmö Airport

Med start den 25 juni börjar Wizz Air flyga direkt mellan Malmö Airport och Niš. Det blir flygbolagets trettonde linje ut i Europa från Malmö Airport och den andra destinationen till Serbien.

- Sedan tidigare är Belgrad en destination man når direkt från Malmö Airport. I Sydsverige finns det ett stort behov av direktlinjer till sydöstra Serbien inte minst då många i vår region har släkt och vänner där. Därför är vi glada att kunna erbjuda ytterligare en linje direkt dit inför sommaren, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport.

- Idag har vi nöjet att meddela att vår verksamhet i Malmö kommer att utvecklas ytterligare, säger John Stephenson, vice vd på Wizz Air. Vi lägger nu till en andra destination i Serbien från Malmö, Niš. Vi hoppas att Niš-rutten ska välkomnas av kunderna som får tillgång till ännu fler destinationer med lågprisflyg från Sverige.

Linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan: tisdagar, torsdagar och lördagar med en Airbus A320 med plats för 180 passagerare. Biljetter finns nu tillgängliga på bland annat www.wizzair.com.

Wizz Air erbjuder idag följande destinationer från Malmö Airport: Belgrad, Budapest, Bukarest, Cluj-Napoca ,Gdansk, Katowice, Skopje, Sofia, Tuzla och Warszawa. Den 30 mars startar linjen till Poznan och den 24 april startar linjen till Vilnius.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor per helår och har 2 400 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00