Gå direkt till innehåll
Naked Juicebar i SkyCity serverar grillade quasedillas
Naked Juicebar i SkyCity serverar grillade quasedillas

Pressmeddelande -

Mat på Arlanda för under hundringen

Januari är för många en ekonomiskt ansträngd månad och för att underlätta för hungriga och pengasmarta resenärer har Swedavia tagit fram en guide för Stockholm Arlanda Airports restauranger som erbjuder maträtter för under 100 kronor. Billigaste lunchen på flygplatsen, grillade quasedillas, finns på Naked Juicebar.

Oavsett om man ska ut och flyga eller är på väg hem är det många som väljer att besöka någon av Arlandas restauranger för att stilla hungern. Efter julledigheten och nyår är det många som vill hålla koll på utgifterna, även på resande fot. Därför har Swedavia nu sammanställt en lista på restauranger som serverar bra mat för under 100 kronor.

- Många har en bild av att det är dyrt att äta på flygplatsen men det finns många mindre kända pärlor som vi gärna tipsar om, särskilt i januari när många behöver vara lite extra ekonomiska . På listan finns rejäla portioner med mat från hela världens hörn som quesadillas, dumplings, hamburgare och caesarsallad, säger Carina Ahlberg, produktansvarig för mat och dryck på Swedavia.

Föga förvånande finns de namnkunniga snabbmatskedjorna med på listan men även restauranger som dagligen serverar husmanskost och flera olika alternativ som dagens lunch eller middag. För den som söker något lättare rekommenderas salladsbuffén på On My Way eller en klassisk Caesarsallad från Espresso House.

Här har vi listat ett urval av restauranger från samtliga terminaler och SkyCity, den fullständiga listan och var de ligger på flygplatsen finns här.

Bilder från restaurangerna finns på den här länken: https://www.dropbox.com/sh/ahh0n72gftachtw/AAAbdVXRzwv64ZmzpvYkUVB4a?dl=0

Restaurang Maträtt Pris
Naked Juicebar Grillade quesadillas med lyxiga fyllningar 57 kr
Beijing 8 Dumplings 84 kr
Espresso House Klassisk Caesarsallad 89 kr
Max Hamburgare Allt på menyn Under 100 kr
McDonald´s Allt på menyn Under 100 kr
Sky Grill Dagens lunch inklusive sallad, bröd och kaffe 99 kr
On my Way Salladsbuffé 99 kr
Indochine Dumplings 90 kr

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,5 miljarder kronor per helår och har 2 800 medarbetare.

Presskontakt

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat innehåll