Gå direkt till innehåll
Fotograf: Brendan Austin
Fotograf: Brendan Austin

Pressmeddelande -

Långa väntetider i säkerhetskontrollerna i Terminal 5 på Arlanda – kom i god tid till flygplatsen!

På grund av ett ökat resetryck inför helgen och bemanningsbrist i säkerhetskontrollerna i Terminal 5 är det under fredagen långa väntetider för att passera säkerhetskontrollen på Arlanda.

Swedavia beklagar situationen och vi vill uppmana alla resenärer att vara ute i extra god tid och att hålla sig uppdaterade via sina flygbolag och via Swedavias hemsida och app.

Inför och under påskhelgen kommer många att resa via våra flygplatser. Vi väntar oss därför ett stort tryck med många resenärer vilket periodvis innebär längre väntetider än vanligt.

Vi ber alla resenärer att under de närmaste dagarna komma så resklara som möjligt till flygplatsen och att checka in online när det är möjligt.

Stockholm Arlanda Airport (swedavia.se)

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsatte under 2021 cirka 2,7 miljarder kronor och har närmare 2 300 medarbetare.

Kontakter

Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll