Gå direkt till innehåll
Daniel Wellington öppnar pop-up på Arlanda

Pressmeddelande -

Daniel Wellington öppnar pop-up på Arlanda

Klockjätten Daniel Wellington öppnar pop-up butik på Stockholm Arlanda Airport. Förutom ordinarie sortiment kommer butiken att erbjuda nyheter som säljs exklusivt i butiken och online. Därmed finns de endast tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda samtidigt som vi är stolta över att Daniel Wellington väljer att göra sin första europeiska etablering hos oss. Flygplatser är idealiska arenor för varumärken som vill testa en ny marknad, både genom mixen av människor och nationaliteter men även för att många resenärer är öppna för att testa något nytt, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.

- Detta har varit ett naturligt steg för utvecklingen av vår verksamhet. En klocka är en perfekt present som uppskattas av många och det känns fantastiskt bra att nu kunna erbjuda våra kunder möjligheten att handla på resande fot.

- Det är vår första egna butik på en flygplats någonsin och det är naturligtvis extra roligt att vi får möjlighet att öppna den här på hemmaplan, säger Martina Engwall, Head of Travel Retail på Daniel Wellington.

Butiken återfinns på Terminal 5, mellan gate 1-10 och F 26-69 och är öppen till och med 15 november. Det reseanpassade utbudet består förutom ordinarie produkter även av produkter som säljs exklusivt i de egna försäljningskanalerna, och därmed endast finns tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige.

Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,5 miljarder kronor per helår och har 2 800 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf presschef - Acting Head of Media Relations Press & media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press & media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00