Gå direkt till innehåll
Wizz Air till Bukarest från Malmö Airport

Nyhet -

Wizz Air till Bukarest från Malmö Airport

Idag den 12 juni startar Wizz Air direktflyg till Bukarest från Malmö Airport. Med de två senaste destinationerna med Wizz Air, Sofia i Bulgarien och Bukarest i Rumänien, erbjuder nu Wizz Air nio direktlinjer från Malmö med sammanlagt 31 avgångar i veckan. Övriga destinationer är Belgrad, Budapest, Gdansk, Katowice, Skopje, Sofia, Tuzla och Warszawa.

- Vi är väldigt glada över att nu kunna erbjuda våra resenärer ännu fler lågprislinjer ut i Europa lagom till sommaren, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport. Wizz Air fortsätter att expandera hos oss, och tack vare den nya linjen, blir det lättare både för privat- och affärsresenärer att ta sig till Rumäniens huvudstad.  

Linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan: tisdagar, torsdagar och lördagar med en Airbus A320 med plats för 180 passagerare.

Biljetter finns nu tillgängliga på bland annat www.wizzair.com

Flygbolaget Wizz Air firade 10-årsjubileum i år och har inriktat sig på den central- och östeuropeiska marknaden. Wizz Air är det största lågprisflygbolaget i Central-och Östeuropa, och flyger med en flotta som består av 52 Airbus A320. Flygbolaget trafikerar 300 linjer från 18 baser, och flyger till 95 destinationer i 35 olika länder. Under förra året flög sammanlagt 13,9 miljoner passagerare runt om i Europa med flygbolaget.


För ytterligare information, kontakta:

Peter Weinhandl, flygplatschef Malmö Airport tel. 010-10 945 05


Bildtext: COO Diederik Pen och kabinpersonal Karolina Heisinger i cockpiten på en av Wizz Airs flygplan, en A320 Airbus.   

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00