Gå direkt till innehåll
Till Palma och Malta från Malmö Airport i sommar

Nyhet -

Till Palma och Malta från Malmö Airport i sommar

Lagom till sommaren startar Ryanair  avgångar till två populära destinationer i Europa från Malmö Airport: Palma och Malta. Första avgången är till Palma ikväll kl 20.15 medan avgången till Malta är den 4 maj kl 19.20. Resenärerna kommer att kunna flyga till var och en av dessa destinationer från Malmö två gånger i veckan.

Malta, beläget bara några mil söder om Sicilien, erbjuder ett behagligt klimat med ett stort utbud av såväl restauranger, shopping, nöjesliv, historiska utfärder, spännande segling samt lyxiga hotell och spa-anläggningar. Palma de Mallorca är huvudstaden på Mallorca och ett välkänt turistresemål med ett stort utbud av sol, bad, fest och shopping. Denna livliga, kosmopolitiska stad har en traditionell spansk atmosfär, och det var här som det första svenska charterplanet landade 1955. Sedan dess har miljontals turister strömmat till den soliga staden.

Sedan Ryanairs start på Malmö Airport sommaren 2011 har bolaget flugit över 75 000 passagerare till de hittills startade 6 destinationerna – Alicante, Barcelona, London, Malaga, Pisa och Wroclaw.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00