Gå direkt till innehåll
Norwegian startar direktlinjer till Berlin, Prag och Visby

Nyhet -

Norwegian startar direktlinjer till Berlin, Prag och Visby

Norwegian startar tre nya direktlinjer till Berlin, Prag och Visby i juni  och ökar kapaciteten mellan Stockholm och Oslo från sju dagliga avgångar till nio.

– Vi fortsätter att bredda vårt utbud till populära weekenddestinationer i Europa. Berlin och Prag är båda eftertraktade storstäder med stort kulturutbud och spännande nattliv. Städerna har även en lägre prisnivå än många andra huvudstäder. Direktlinjerna till Berlin och Prag kommer att trafikeras året runt medan Visby, som är en riktig sommarstad, kommer att trafikeras under juni, juli och augusti, säger Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian.

Direktlinjen mellan Stockholm och Prag startar den 2 juni och kommer att flygas tre gånger i veckan, varje tisdag, torsdag och lördag.

Berlin får fyra avgångar i veckan från och med den 1juni, varje måndag, onsdag, fredag och söndag. Antalet avgångar till Berlin ökas från mitten av augusti till sex avgångar i veckan för att anpassas till affärssegmentet.

Den nya sommarlinjen till Visby startar den 2 juni och flygs varje tisdag, torsdag, fredag och söndag. Vid midsommar ökar antalet avgångar till sex gånger i veckan, alla dagar utom lördag.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00