Gå direkt till innehåll
Marie Serneholt sminkar sig för resan – i samarbete med Arlanda och Göteborg Landvetter

Nyhet -

Marie Serneholt sminkar sig för resan – i samarbete med Arlanda och Göteborg Landvetter

Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport samarbetar med Marie Serneholt för att marknadsföra utbudet av parfym och kosmetika på flygplatserna. Den kända profilen kommer att ge skönhetstips via filmer och artiklar som visas på amelia.se och damernasvarld.se. Samarbetet är det första i sitt slag från Arlanda och Göteborg Landvetter.

Marie Serneholt kommer via så kallade Tutorials, korta och inspirerande filmer, att ge skönhetstips med koppling till resandet. Marie sminkar sig på olika sätt beroende på vart resan går: London med grafisk eyeliner och knalliga rosa läppar, Tokyo med lila ögonskugga och spännande gyllene läppar. På Copacabana i Rio blir det solprodukter av olika slag.

Tillsammans med The Nuance Group satsar Arlanda och Landvetter stort på parfym och kosmetika med ett brett utbud och varumärken. Resenärerna får också en prisgaranti: att handla parfym och kosmetika på flygplatsen ska alltid vara minst 20 procent billigare än i city.

Det nya samarbetet med Marie Serneholt och Bonniers öppnar upp helt nya kanaler för flygplatserna. Det ger en bra ambassadör med en stor trovärdighet i målgrupperna. Det placerar också in produkterna i ett relevant sammanhang och med fokus på resandet. Samarbetet är det första i sitt slag för både Arlanda och Landvetter, och de första artiklarna och filmerna har premiär idag.

- Idag är det naturligt att flygplatsen har en lyxig och inspirerande shopping och många resenärer reser tidigare till flygplatsen för att njuta av känslan och shoppingupplevelsen. Flygplatsen har också ett stort sortiment med närmare 200 varumärken, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Länk till en av filmerna på Damernas Värld:
http://damernasvarld.se/tutorial-maries-londonlook-grafisk-eyeliner-och-knalliga-lappar/

Flygplatserna har utvecklats mycket bara under det senaste året och satsningen på parfym och kosmetika märks på många sätt. Alla åtta Duty Free Store-butiker (sex stycken på Arlanda och två
på Göteborg Landvetter) har gjorts om till ett nytt butikskoncept där shopping- och varumärkesupplevelsen ytterligare har förstärkts. Bland annat genom interaktiva digitala lösningar där både digitala skärmar och tablets kommer att ge resenärerna möjligheten att upptäcka varumärkenas fulla potential. Här kommer bland annat de tutorials som produceras att visas. I butikerna även finns
doftexperter, pedagogiska dofthjul och doftkartor som hjälper resenären att välja rätt produkter. På Arlanda finns dessutom en personal shopper.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf presschef - Acting Head of Media Relations Press & media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press & media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00