Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Malmö Aviation startar en direktlinje mellan Malmö och Visby

Malmö Aviation startar en ny direktlinje mellan Malmö och Visby den 4 juni. Sträckan kommer att trafikeras upp till fyra avgångar i veckan fram till den 26 augusti. Det blir därmed betydligt enklare och snabbare för sydsvenskar att besöka en av Sveriges populäraste sommardestinationer,Gotland. Malmö Aviation kommer att tillsammans med systerbolaget Gotlandsflyg att flyga sträckan Malmö-Visby.

”Det är många som upplever det som relativt krångligt att ta sig till Gotland från södra Sverige. Därför är vi glada att kunna möta efterfrågan på snabb och smidig transport och presentera en lösning som innebär att sydsvenskar kan ta sig till Gotland på cirka en timma i sommar”, säger Henrik Löfberg, marknadschef, Malmö Aviation.

”Det är mycket roligt att Malmö Aviation utökar sin inrikesprodukt på Malmö Airport med en så populär destination som Visby. Vi vet sedan tidigare att efterfrågan på flygstolar mellan Skåne och Gotland ökar under sommarmånaderna så det här är goda nyheter för våra resenärer”, säger Peter Weinhandl, flygplatsdirektör på Malmö Airport

Biljetterna finns tillgängliga på Malmö Aviations hemsida från den 31 januari. www.malmoaviation.se  Flygtiden mellan Malmö och Visby blir ca en timme.

 

För mer information,

Henrik Löfberg, marknadschef Malmö Aviation, tel. 070-606 55 29

Peter Weinhandl, flygplatsdirektör Malmö Airport, tel. 073-441 14 67

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00