Gå direkt till innehåll
Ett kollage med visionsbilder i och omkring den nya kontorsbyggnaden Office One. Bild: Swedavia
Ett kollage med visionsbilder i och omkring den nya kontorsbyggnaden Office One. Bild: Swedavia

Nyhet -

Första hyresgästerna flyttar in i Office One

Idag öppnas dörrarna till Office One på Arlanda. Den nybyggda kontorsbyggnaden ligger i direkt anslutning till SkyCity, endast ett par minuter från terminalerna. De första hyresgästerna, Babcock Scandinavian AirAmbulance och Swedavia Airport Telecom, är nu redo att flytta in och göra sig hemmastadda i sina nya lokaler.

Vår vision är att skapa en unik mötesplats utifrån kundens behov och med närhet till världen. Vi har sett fram emot dagen då våra första hyresgäster kan flytta in och göra lokalerna till sina egna, och nu är vi där, säger Karl Wistrand, VD Swedavia Real Estate.

Office One ligger mitt i Airport City Stockholm – den nya flygplatsstad som nu växer fram kring Arlanda – med närhet till både Stockholm och Uppsala. Närheten till terminalerna och flygplatsens andra kommunikationer gör att hyresgästerna också kommer närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen.

Babcock Scandinavian AirAmbulance, Nordens största ambulansflygföretag, som tidigare haft sitt kontor i Arlandas terminal 2, är spända på att äntligen få flytta in i sina nya lokaler.

– Vi är glada att få flytta in i nya, moderna och luftiga lokaler med fortsatt närhet till flygplatsen, säger Agneta Karlfeldt, chefsjuksköterska och driftchef Babcock Scandinavian AirAmbulance.

Swedavia Airport Telecom kommer också att flytta in i Office One nu i oktober. Under våren 2019 får de sällskap av marktjänstbolaget Aviator, Tullsupport, Svenska Fönster samt United Spaces, en av Nordens ledande aktörer inom coworking.


Korta fakta om Office One:

  • 15 000 kvadratmeter kontorsyta där varje hyresgäst ges möjlighet att forma och inreda lokalerna efter sina egna behov.
  • Totalt tio våningsplan.
  • Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE.


För mer information
, se vår broschyr om Office One.
Vill du hyra lokal i Office One är du välkommen att kontakta Andreas Wallebom, Leasing Manager, 010-109 13 35, andreas.wallebom@swedavia.se
För mediekontakt: Swedavias pressjour, 010-109 01 00 eller press@swedavia.se


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor per helår och har 3 100 medarbetare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00

Relaterat innehåll