Gå direkt till innehåll
Arlanda testar virtuella sportbutiker

Nyhet -

Arlanda testar virtuella sportbutiker

Stockholm Arlanda Airport fortsätter att utveckla det kommersiella utbudet – nu med virtuella butiker. Från månadsskiftet mars-april kommer resenärer som reser från Sky City och Terminal 4 att kunna handla sportartiklar från den välkända svenska sportkedjan Intersport.

Arlanda står inför en spännande utveckling för att möta den förväntade resenärstillväxten.Bland annat kommer terminaler att byggas ut, och det kommer att göras plats för fler butiker, restauranger och serviceenheter.Fram till dess fortsätter Swedavia att utveckla och optimera befintliga ytor för att kunna tillgodose efterfrågan hos resenärerna, och näst på tur är att testa virtuella butiker.

– En flygplats har begränsade utrymmen, vilket ställer höga krav på effektivisering av befintliga ytor. Genom att etablera virtuella butiker kan vi erbjuda våra resenärer ett större utbud av efterfrågade produkter. Sportartiklar är ett sådant exempel, och tack vare virtuella butiker kan vi tillgodose fler resenärers behov, säger Magnus Ros, Director Commercial Services.

Totalt ställs tre enheter ut under testperioden; en i Sky City och två på Terminal 4. De innehåller Intersports senaste sportkollektion inom löpning, träning och fitness.

De virtuella butikerna är ett test, och om det löper väl ut är fler produktkategorier att vänta framöver.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf. Presschef - Acting Head of Media Relations Press och Media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press och Media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00