Gå direkt till innehåll
​Victoria´s Secret i Sky City på Arlanda

Pressmeddelande -

​Victoria´s Secret i Sky City på Arlanda

Våren 2013 öppnade Sveriges första Victoria’s Secret-butik på Stockholm Arlanda Airport. Nu öppnar ytterligare en butik som är placerad i Sky City. Det innebär att såväl resenärer som övriga besökare på flygplatsen kommer att kunna ta del av Victoria´s Secrets exklusiva utbud av skönhetsprodukter och accessoarer.

Victoria's Secret har funnits i 35 år och har över 1 000 butiker världen över. Varje år ses deras modeshow av kändisar och miljontals människor världen över. Lika populära är deras skönhetsprodukter och accessoarer. Den första svenska Victoria’s Secrets-butiken öppnades innanför säkerhetskontrollen i Terminal 5 på Arlanda och blev snabbt mycket populär bland resenärerna.

Nu öppnar Victoria’s Secret ännu en butik, denna gång i Sky City, vilket innebär att butiken blir tillgänglig för alla oavsett om man ska ut och resa eller ej. Butiken kommer att erbjuda ett exklusivt utbud av parfymer, body mists, hudvårdsprodukter, kosmetika, necessärer, väskor, resväskor, scarfs och solglasögon. Här kommer också deras populära trosor i flera modeller och färger att finnas.

– Vi är glada över att Victoria’s Secret nu öppnar ytterligare en butik på Arlanda. Att den dessutom är tillgänglig för alla besökare på flygplatsen bidrar till ett attraktivt utbud oavsett om man är i Sky City som resenär eller besökare, säger Magnus Ros, kommersiell direktör på Stockholm Arlanda Airport.

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,5 miljarder kronor per helår och har 2 500 medarbetare.

Kontakter

Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Tf presschef - Acting Head of Media Relations Press & media 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig Press & media 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00