Gå direkt till innehåll
Stockholm Arlanda Airport välkomnar H&M i ny kostym på Arlanda

Pressmeddelande -

Stockholm Arlanda Airport välkomnar H&M i ny kostym på Arlanda

Stockholm Arlanda Airport välkomnar H&M som idag öppnar sin första pop up-butik någonsin på Terminal 5. Butiken kommer att sälja H&M:s utökade sportsortiment som tagits fram inför de olympiska och paralympiska spelen i Sotji. Möjligheterna att nå hundratusentals resenärer från både Sverige och andra delar av världen gjorde att H&M:s val föll på Arlanda.

Pop up-butiken invigs fredagen den 17 januari klockan 12.00 på Terminal 5 innanför säkerhetskontrollen. Den kommer att erbjuda H&M:s utökade sportsortiment samt Go Gold-kollektionen som är inspirerad av de plagg som H&M har designat för att bäras av de svenska atleterna som ska tävla i OS och Paralympics. Butiken kommer att vara öppen till och med den 23:e februari 2014.

-  Med H&M:s pop-upbutik på Arlanda vill vi överraska våra kunder och uppmärksamma dem på vår utökade sportsatsning, och att vi har designat kläder till de svenska atleterna som ska tävla i de olympiska  och paralympiska spelen. Vi väljer Arlanda som plats för vår första pop-upbutik någonsin, eftersom det är en plats där många människor passerar och vi får en chans att nå såväl svenska som internationella resenärer, säger Martino Pessina, landschef för H&M i Sverige.

-  Vi vill att Arlanda ska vara en inspirerande plats där våra resenärer får en unik shoppingupplevelse med någonting nytt att upptäcka varje gång de besöker flygplatsen. Därför är det väldigt roligt att H&M Sverige väljer att öppna sin första pop-up-butik någonsin hos oss, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Den här formen av samarbete är en del av utvecklingen av resenärserbjudandet på Stockholm Arlanda Airport. Under 2013 reste nära 21 miljoner människor via flygplatsen. I takt med att resenärstillväxten når rekordnivåer blir Arlanda en alltmer attraktiv plats för shopping, och utbudet utvecklas ständigt.

Ämnen

Taggar

Regioner


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter cirka 5 miljarder kronor per helår och har 2 600 medarbetare.

Presskontakt

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00

Relaterat material