Gå direkt till innehåll
Michael Kors öppnar på Arlanda

Pressmeddelande -

Michael Kors öppnar på Arlanda

Modejätten Michael Kors öppnar en butik på Stockholm Arlanda Airport 1 december 2014. Den nya väsk- och accessoarbutiken är ännu ett steg mot ett lyxigare utbud av internationella varumärken på flygplatsen.

I takt med att alltfler resenärer flyger från Arlanda ökar efterfrågan på nya butiker och flygplatsen fortsätter satsningen på fler premiumvarumärken. En av nyheterna är att Michael Kors öppnar en ny butik för lyxmode på Terminal 5. Detta är den andra Michael Kors-butiken som öppnar i Sverige. Resenärerna kommer att erbjudas ett spännande utbud av väskor, klockor, smycken och accessoarer från hela Michael Kors sortiment.

Michael Kors ses av många som mästaren av amerikanskt snyggt och bärbart lyxmode, och är känd för sina glamourösa, tidlösa plagg och accessoarer med inspiration från den typiska New York-kvinnan.

-  Vi vet att många av våra resenärer gärna kommer tidigare till flygplatsen för att shoppa, äta och insupa atmosfären. Att öppna Michael Kors-butiken ligger väl i linje med vår ambition att erbjuda våra resenärer starka varumärken och en bra upplevelse när de reser från Arlanda, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Under förra året öppnades och uppdaterades över 40 nya butiker och restauranger på Arlanda. Däribland genomfördes ett lyft av Terminal 5 för att möta efterfrågan på fler starka internationella varumärken. Tidigare nyetableringar har varit Lexington och Victoria’s Secret och ett Haute Parfumerie.


Ämnen

Taggar

Regioner


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5 miljarder kronor per helår och har 2 400 medarbetare.

Presskontakt

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00