Gå direkt till innehåll
Sommarens smaker av havtorn och blåbär. Foto: Lakrids by Johan Bülow
Sommarens smaker av havtorn och blåbär. Foto: Lakrids by Johan Bülow

Pressmeddelande -

Gourmetlakrits på Arlanda när Lakrids by Johan Bülow flyttar in

Nu kommer resenärerna på Stockholm Arlanda Airport erbjudas gourmetlakrits när Lakrids by Johan Bülow öppnar en ny butik på Terminal 5. De innovativa smakkombinationerna och designen har blivit kännetecken för det danska lyxlakritsvarumärket med lakrits som är gjord på naturliga råvaror och som också är glutenfri. Ett signum för Lakrids by Johan Bülow är den runda formen och den chokladbelagda lakritsen.

- Vi är glada att kunna utöka vårt utbud på Arlanda med ett nischat gourmetvarumärke som Lakrits by Johan Bülow. Tidigare har vi haft en pop up butik här på flygplatsen, men nu är den nya butiken permanent på Arlanda. Vi hoppas att många resenärer kommer att upptäcka de många olika variationerna av laktritssmaker, säger Vita Andrews, t f affärsområdeschef för Retail, Food & Beverage och reklam på Swedavia.

Förutom i butikerna i Sturegallerian och Täby Centrum finns Lakrids by Johan Bülow även i övriga Norden, Tyskland och Dubai.

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se

Ämnen

Kategorier


Swedavia är en koncern som äger, driver och utvecklar 10 flygplatser i hela Sverige. Vår roll är att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Nöjda och trygga resenärer är grunden för Swedavias affär. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Koncernen omsätter drygt 5,7 miljarder kronor och har 3 100 medarbetare.

Presskontakt

Robert Pletzin

Robert Pletzin

Presskontakt Presschef 010-109 01 00
Ellen Laurin

Ellen Laurin

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00
Swedavias presstjänst

Swedavias presstjänst

Presskontakt 010-109 01 00
Peter Wärring

Peter Wärring

Presskontakt Pressansvarig 010-109 01 00